Kaikki sähkötyöt Mikkelin seudulla

STT Sähkö Mikkeli palvelee monipuolisesti kaikissa sähköurakointiin liittyvissä asioissa peruskorjauksesta uudiskohteen rakentamiseen. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet, yritykset, kiinteistöyhtiöt kuin rakennuttajatkin. Meiltä saat kaiki sähkötyöt ripeästi ja ammattitaidolla toteutettuina.

Tarjoamme taloyhtiöille kustannuksiltaan kilpailukykyisiä ja kattavia huoltosopimuksia. Sähköasennusten rinnalla palvelemme nykyaikaisten palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä kiinteistöautomaatioon ja kiinteistön tietojärjestelmiin liittyvässä suunnittelussa ja asennuksessa.

Olemme luotettu ja tunnettu kumppani talotekniikassa. Toteuttamamme ratkaisut ovat aina energiaa säästäviä, varmatoimisia ja turvallisia käyttää kaikissa olosuhteissa. Sähköön liittyvä suunnittelumme sekä asennustyöt ovat alansa parhaimmistoa. Asiakkalle parhaan lopputuloksen takaavat pitkä kokemus, tinkimättömät toteutukset sekä monipuolinen palvelu.

STT Sähkö Mikkeli palvelee asuin- ja liikekiinteistöjen sähköurakoinnissa koko Mikkelin talousalueella.

Sähköhuolto- ja kunnossapitopalvelut

Sähköjärjestelmien virheetön toiminta vaatii oikein toteutettua huoltoa ja kunnossapitoa. Ammattitaitoinen ylläpito auttaa myös pidentämään järjestelmien käyttöikää. Meiltä saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn ylläpitopalvelun. Se varmistaa, että kiinteistön sähköjärjestelmät toimivat kaikissa tilanteissa.

Kiinteistön energiakatselmus

Energiakatselmus auttaa selvittämään kiinteistösi kunnon sekä keinot, joilla voidaan kiinteistön energiansäästöä parantaa. Katselmus kertoo myös millaisia korjausinvestointeja tulisi tehdä ja missä laajuudessa. Katselmuksesta saat asiantuntijan arvioon perustuvan raportin kiinteistösi energiataloudellisesta tilanteesta. Sen avulla on helppo tehdä päätöksiä laite- tai korjausinvestoinneista.

STT:n toimitilakiinteistöille laatima energiakatselmus on MOTIVA:n energiakatselmuksen mukainen. Asuinkiinteistöjä varten olemme kehittäneet  STT OptiGreen -energiakatselmuksen.

Kiinteistöjen kuntotutkimus

Kuntotuskimuksessa selvitämme kiinteistön sähköjärjestelmien kunnon tulevaa korjaussunnittelua tai saneerauksen toteutusta silmällä pitäen. Kuntotutkimuksesta saat kirjallisen raportin, jonka pohjalta on helppo tehdä tarvittavat korjaussuunnitelmat sekä itse korjausten toteutus. Kuntotuskimuksen suorittamisesta vastaavat STT Sähkö Mikkelin asiantuntijat. He ovat suorittaneet sähkölaitteistojen kuntotutkijan virallisen koulutusohjelman.

Sähköautojen latauspisteet

Suunnittelemme ja asennamme sähköautojen latauspisteet niin yrityksille, taloyhtiöille kuin yksistyisasiakkaillekin.

SÄHKÖPROJEKTIT MIKKELIN SEUDULLA

  • Sähköurakointi
  • Sähköhuolto
  • Energiakatselmus
  • Kuntotutkimukset

Luotettavaa suunnittelua ja toteutusta

Jokainen työ suunnitellaan ja viimeistellään toteutuksen osalta huolellisesti. Osaava ja kokenut henkilöstömme sekä tarkoin kriteerein valitut yhteistyökumppanimme takaavat projektisi hyvän toteutuksen. Me kuuntelemme tarpeitasi ja huolehdimm siitä, että hankkeesi toteutuu sovitun aikataulun mukaisesti.

Ota yhteyttä – käynnistetään tarpeisiisi sopivan projektin suunnittelu heti.

  • Luotettu talotekniikan yhteistyökumppani
  • Kokeneet ammattilaiset
  • Elinkaariajattelu
  • Täyden palvelun LVISA-talo