Sähkötyöt Jyväskylän seudulla

STT Sähkö Jyväskylä palvelee sähköurakoinnissa laaja-alaisesti koko Jyväskylän talousalueella. Oli kyse sitten peruskorjauksesta tai uudiskohteen rakentamisesta, toteutamme kaikki sähkötyöt ammattitaidolla ja ripeästi.

Taloyhtiöille tarjoamme myös kustannustehokkaita ja kokonaisvaltaisia huolto- ja ylläpitosopimuksia. Huolehdimme myös nykyaikaisten palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erialisten kiinteistöautomaatio- ja tietojärjestelmien suunnittelusta ja asennuksista.

STT Sähkö Jyväskylä on tunnettu ja luotettu talotekniikan kumppani. Tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät energiaa, toimivat varmuudella kaikissa olosuhteissa sekä ovat turvallisia ja terveellisiä käyttää. Sähkösuunnittelumme ja sähköasennuksemme ovat alansa huippua. Tämän takaavat vuosikymmenien kokemus, monipuolinen palvelu sekä tinkimättömän laadukkaat toteutukset.

STT Sähkö Jyväskylä palvelee asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähköurakoinnissa koko Jyväskylän talousalueella.

Asiakkainamme on kotitalouksia, yrityksiä, kiinteistöyhtiöitä, rakennuttajia, julkisyhteisöjä ja kuntia.

Sähköhuolto- ja kunnossapitopalvelut

Oikein toteutettu huolto ja kunnossapito takaavat kiinteistösi sähköjärjestelmien virheettömän toiminnan ja auttavat pidentämään niiden käyttöikää ratkaisevasti. Meiltä saat tarpeisiisi räätälöityä ylläpitopalvelua, jonka avulla varmistat, että kiinteistösi sähköjärjestelmät toimivat kuten pitääkin.

Kiinteistön energiakatselmus

Energiakatselmuksen avulla voimme selvittää kiinteistösi kunnon ja nykytilan, mahdollisuudet energiansäästön sekä mahdollisten korjausinvestointien tarpeen ja laajuuden. Katselmuksen tuloksena saat asiantuntija-arvioon perustuvan raportin kiinteistösi energiataloudellisesta tilasta, joka auttaa sinua tekemään järkeviä ja kustannustehokkaita päätöksiä mahdollisista laite- tai korjausinvestoinneista.

STT:n toimitilakiinteistöille laatima energiakatselmus on MOTIVA:n energiakatselmuksen mukainen. Asuinkiinteistöjä varten olemme kehittäneet erillisen STT OptiGreen -energiakatselmuksen.

Kiinteistöjen kuntotutkimus

Toteutamme kiinteistösi sähköjärjestelmien kuntotutkimukset pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Kuntotutkimuksen tarkoituksena on selvittää sähköjärjestelmiesi kunto myöhempää korjaussuunnittelua tai -toteutusta varten. Tutkimuksen tuloksena saat kirjallisen raportin, jonka pohjalta korjaussuunnittelu ja toteutus tehdään. STT Sähkö Jyväskylän kuntotutkimusten suorittamisesta vastaavat asiantuntijamme, jotka ovat suorittaneet sähkölaitteiston kuntotutkijan virallisen koulutusohjelman.

SÄHKÖPROJEKTIT JYVÄSKYLÄN SEUDULLA

  • Sähköurakointi
  • Sähköhuolto
  • Kunnossapito
  • Energiakatselmus
  • Kuntotutkimukset

Suunnittelusta viimeisteltyyn lopputulokseen

Huolehdimme jokaisen työn kohdalla sen huolellista suunnittelusta aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka – luotettavasti, tarpeitasi kuunnellen ja aikatauluista kiinni pitäen. Osaava ja kokenut henkilökuntamme yhdessä tarkoin laatukriteerein valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa takaavat projektillesi kaikki toiveesi täyttävän toteutuksen.

Ota yhteyttä – Aloitetaan tarpeisiisi mitoitetun projektin suunnittelu jo tänään.

  • Luotettu talotekniikan yhteistyökumppani
  • Kokeneet ammattilaiset
  • Elinkaariajattelu
  • Täyden palvelun LVISA-talo