Kaikki sähköalan asennustyöt ja kunnossapitopalvelut Pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella

STT Sähkö Helsinki on luotettava ja tunnettu talotekniikan kumppani. Sähköurakoinnissa palvelemme monipuolisesti asiakkaitamme. Meiltä saat ammattitaitoisen ja ripeän palvelun niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Kustannuksiltaan tehokkaat ja kattavat huolto- ja kunnossapitosopimukset ovat taloyhtiölle nykyaikainen keino huolehtia kiinteistön sähkö- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmien luotettavasta toimivuudesta. Saat meiltä myös nykyaikaisten palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien suunnittelun ja asennukset sekä kaikki sähköhuoltotoiminnan elinkaaripalvelut. Lisäksi huolehdimme monipuolisesti kiinteistöautomaatio- ja tietojärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta.

Ratkaisujemme ansiosta kiinteistösi säästää energiaa ja sähköjärjestelmät toimivat varmuudella kaikissa olosuhteissa sekä ovat turvallisia ja terveellisiä käyttää. Suunnittelumme ja asennustyömme on sähköalan ehdotonta huippua. Sen takaavat vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus, huipputason palvelu ja kaikin puolin laadukkaat toteutukset.

STT Sähkö Mäntsälä palvelee asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjen sähköurakoinnissa koko Uudenmaan talousalueella.

Asiakkainamme on kotitalouksia, yrityksiä, kiinteistöyhtiöitä, rakennuttajia, julkisyhteisöjä ja kuntia.

KNX-ohjelmointia uudisasennuksiin ja järjestelmämuutoksiin

STT:n asiantuntijat toteuttavat KNX-järjestelmien ohjelmointityöt vuosien kokemuksella, niin pienissä, kuin suurissakin hankkeissa. Asiantuntijamme ovat suorittaneet KNX sertifikaatin ja referenssikohteista löytyy erittäin haastavia hankkeita eri puolilta Suomea.

KNX-ohjelmoinnin lisäksi asiatuntijamme pystyvät toteuttamaan valaistusohjelmointia myös DALI- ja DALI Broadcast-järjestelmiin.

Lisätietoja antaa Jari Laakso, jari.laakso@suomentalotekniikka.fi, 044-7584057

Sähköhuolto- ja kunnossapitopalvelut

Oikea-aikainen sähköjärjestelmien huolto sekä kunnossapito takaavat järjestelmien virheettömän toiminnan. Kunnossapito auttaa myös pidentämään sähköjärjeselmien käyttöikää. Saat meiltä juuri omiin tarpeisiisi räätälöityä ylläpitopalvelua, joka varmistaa sähköjärjetelmien toimivuuden kaikissa olosuhteissa.

Kiinteistön energiakatselmus

Kun haluat tietää kiinteistösi kunnon ja nykytilan sekä mahdollisuudet energiansäästöön, ota avuksesi STT:n energiakatselmus. Sen avulla selviää myös kiinteistön mahdollinen korjausinvestointien tarve ja laajuus. Katselmuksesta saat aina asiantuntijan arvioon perustuvan raportin. Se auttaa tekemään jatkossa järkeviä ja kustannuksiltaan tehokkaita laite- ja korjausinvestointeja.

Toimitilakiinteistöille laadimme energiakatselmukset MOTIVA:n energiakatselmuksen mukaisesti. Asuinkiinteistöjä varten olemme puolestaan kehittäneet oman STT OptiGreen -energiakatselmuksen.

Kiinteistöjen kuntotutkimus

Kiinteistön sähköjärjestelien kuntotuksimuksen tavoitteena on selvittää järjestelmien kunto myöhemmin tehtävää korjaussunnittelua tai saneerauksen toteutusta varten. Kuntotutkimuksesta saat aina kirjallisen raportin, jonka pohjalta saneerauksen suunnittelu sekä toteutus tehdään. STT Sähkö Mätsälän kuntotutkimukset tekee omat asiantuntijamme, jotka ovat suorittaneet sähkölaitteiston kuntotutkijan virallisen koulutusohjelman.

 

SÄHKÖPROJEKTIT UUDENMAAN SEUDULLA

  • Sähköasennustyöt
  • Sähköhuolto- ja kunnossapitopalvelut

Alusta loppuun luotettavasti

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen työn luotettavasti, tarpeitasi kuunnellen ja aikatauluista kiinni pitäen. Henkilökuntamme sekä tarkoin valitut yhteistyökumppanimme ovat osaavia ja ammattitaitoisia. Tämä takaa, että projektisi suunnittellaan ja toteutetaan juuri toiveidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä – suunnitellaan toiveesi täyttävä projekti jo tänään.

  • Luotettu talotekniikan yhteistyökumppani
  • Kokeneet ammattilaiset
  • Elinkaariajattelu
  • Täyden palvelun LVISA-talo