Haemme projektinhoitajaharjoittelijaa sähköurakointiin Vantaan toimipisteeseen

Suomen Talotekniikka Sähkö Helsinki Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee noin 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa, Mäntsälässä ja Helsingissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaan toimipisteeseen:

Projektinhoitajaharjoittelija sähköurakointiin

Etsimme toimihenkilöharjoittelijoita talotekniikkaurakoinnin projekteihin. Harjoittelijana pääset avustamaan projektipäällikköä työnjohdollisissa tehtävissä ja mm. muutostyölaskennassa, tavaratilauksissa sekä aikataulunhallinnassa. Hankkeet voivat olla korjausrakentamisen tai uudisrakentamisen toimitila- sekä asuntoprojekteja. Useimmiten toteutamme TATE-urakat kokonaistoimituksena, jolloin tukena ovat myös muiden toimialojen ammattilaiset. Toimintafilosofiamme on erittäin asiakaslähtöinen ja tavoitteemme on tehdä asiat kerralla oikein mahdollisimman tehokkaita tuotantoprosesseja hyödyntäen.

Sopimus voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen riippuen hakijan opintojen tilanteesta.

Edellytämme:

  • Alempaa korkeakoulututkintoa tai vähintään 150 op taloteknisten alojen keskeneräisestä koulutusohjelmasta
  • Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa, asiakaslähtöistä asennetta
  • Nykyaikaisia atk-taitoja
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa ja motivoituneessa tiimissä
  • Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ville Vilska p. 040 300 5719. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 8.10.2022 mennessä sähköpostilla ville.vilska@suomentalotekniikka.fi