Haemme IV-asentajia Vantaan tai Mäntsälän toimipisteeseen

Suomen Talotekniikka Helsinki Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 300 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaan tai Mäntsälän toimipisteeseen:

IV-asentaja  

Etsimme ammattitaitoisia IV-asentajia urakkatyömaille. Etsimme tällä hetkellä asentajia mm. marraskuussa 2022 alkavaan We Land toimistohankkeeseen. Kyseessä on mittava toimistokohde, joka rakentuu Helsingin Ruoholahteen. Etsimme IV-asentajia myös Mäntsälän alueen projekteihin.

Edellytämme:

  • LVI-alan koulutusta
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Nykyaikaisia IT-taitoja
  • Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa motivoituneessa tiimissä
  • Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Olemme osa Saipu-STT-konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tony Lindholm p. 040 300 5279. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi saman tien sähköpostilla tony.lindholm@suomentalotekniikka.fi.