OptiGreenTM

Suunnittelua ja energiatekniikkaa
pitkällä kokemuksella

Yrityksemme on vuosien saatossa vastannut tuhansien lämpöpumppujen asentamisesta sekä monipuolisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen toimittamisesta ja huoltamisesta. Pidämme jatkuvasti huolta korkeasta laadusta huolehtimalla alallamme vaadittavien pätevyys- ja lupavaatimusten täyttymisestä. Teemme yhteistyötä tarkoin valikoitujen, alan huippua edustavien laitevalmistajien kanssa.

Energia- ja kustannussäästöä nykyaikaislla ratkaisuilla

Nykyaikaisen energiatekniikan ansiosta kiinteistöstäsi karkaava hukkaenergia tai auringosta, maasta, ilmasta tai vedestä saatavan ilmaisenergia voidaan kerätä talteen ja hyödyntää kustannustehokkaasti. Pienentyneiden energiakustannusten ohella tarjoamamme energiaratkaisut parantavat rakennuksesi asuinmukavuutta ja terveellisyyttä.

Vaihtamalla nykyisen energiaratkaisusi moderniin maalämpöön voit säästää lämmityskustannuksissa tuhansia euroja vuodessa ja nostaa samalla kiinteistösi arvoa. Ilmalämpöpumppu puolestaan on nopea ja edullinen asentaa, ja se lisää asumismukavuutta kesähelteillä sekä säästää sähköä kylminä vuodenaikoina. Myös hybridiratkaisut ja älykäs talotekniikka tuovat säästöjä ja takaavat energiajärjestelmällesi optimaalisen toiminnan.

Energiatekniikan kokonaisratkaisu suunnittelusta viimeistelyyn

Halutessasi toteutamme kiinteistösi lämmitysjärjestelmän kattavana kokonaispakettina suunnittelusta aina viimeisteltyyn toteutukseen saakka. Järjestelmien kokonaisvaltaisella tarkastelulla ja optimoinnilla voimme tuottaa asiakkaillemme suurimman lisäarvon.

Ota meihin yhteyttä. Aloitetaan rahaa ja luontoa säästävän energiaratkaisun suunnittelu kiinteistöösi jo tänään.

STT Optigeen palvelee omakotitalojen omistajia, taloyhtiöitä sekä liikekiinteistöjä tarjoten suunnitteluun ja energiatehokkuuteen liittyviä palveluita eteläisen Suomen alueella. Huolehdimme kiinteistösi olemassa olevan energiajärjestelmien päivittämisestä tai suunnittelemme uudisrakennuskohteeseesi sinulle parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Päätoimipisteemme sijaitsee Mikkelissä.

STT Optigreen asiakkaina on kotitalouksia, yrityksiä, kiinteistöyhtiöitä, rakennuttajia, julkisyhteisöjä ja kuntia.

 

STT OptiGreen -asiantuntijapalvelut:

OptiGreen Kartoitus
kiinteistösi nykytilan kokonaisvaltainen kartoitus sekä asiakas- ja kulutustietojesi keräys.

OptiGreen Raportti
selkeä ja kattava selvitys kiinteistösi talotekniikan tilasta.

OptiGreen Ratkaisuesitys
OptiGreen Raporttiin ja toiveisiisi perustuva ratkaisuesitys, jonka avulla voimme parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta.

OptiGreen Toteutus
STT:n kokeneet asiantuntijat toteuttavat kiinteistösi energiankulutusta pienentävät ja asuinmukavuutta parantavat talotekniset ratkaisut. Konsernimme vastaa kaikkien työvaiheiden toteutuksesta, joten saat kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi saman katon alta.

 OptiGreen Ylläpito- ja huoltopalvelut
kustannustehokkaat ylläpito- ja huoltopalvelumme auttavat pidentämään kiinteistösi ja laitteidesi käyttöikää ja takaamaan taloteknisten järjestelmiesi energiatehokkaan toiminnan.

 

OptiGreen -ratkaisut

LVIA-Suunnittelu

Ilmalämpöpumput

Aurinkosähkö

Jäähdyytyslaitteet

Vesi-ilmalämpöpumput

Aurinkolämpö

Lämmön talteenotto

Maalämpöpumput

Hybridiratkaisut

Jätevesiratkaisut

Poistoilmalämpöpumput

Automaatioratkaisut

Huollot

Energiakatselmukset

 

STT Optigreen energiapalvelut

STT OPTIGREEN PALVELUT

 • LVIA-Suunnittelu
 • Ilmalämpöpumput
 • Aurinkosähkö
 • Jäähdyytyslaitteet
 • Vesi-ilmalämpöpumput
 • Aurinkolämpö
 • Lämmön talteenotto
 • Maalämpöpumput
 • Hybridiratkaisut
 • Jätevesiratkaisut
 • Poistoilmalämpöpumput
 • Automaatioratkaisut
 • Huollot
 • Energiakatselmukset